Nieuws
Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job

Vrijdag 17 november 2017

 

Ieder schooljaar zet OBS Over De Slinge zich, naast de dagelijkse werkzaamheden, in voor een sociaal maatschappelijk doel. Dit jaar is gekozen voor http://www.stichtingjarigejob.nl/.  Van 20 t/m 24 november genereren we op school extra aandacht voor deze Rotterdamse stichting.

Stichting Jarige Job

www.stichtingjarigejob.nl

Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox t.w.v. € 35,-. Zoals versiering, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes!

Wist u dat er liefst 60.000 kinderen in Nederland zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat daar geen geld voor is? Jarige Job helpt deze kinderen en het gezin om in ieder geval deze belangrijkste dag van het jaar wel mogelijk te maken.

Volgende week is er in alle klassen aandacht voor Jarige Job, bv. door middel van een lespakket, bedenken welke cadeautjes het best in het verjaardagspakket passen, het kijken van een filmpje over de stichting Jarige Job, etc.

Tevens is er op beide locaties een thematafel ingericht in de entreehal. Hier kunt u nog meer informatie vinden over de stichting Jarige Job. Neemt u vooral een kijkje, wellicht bent of kent u iemand voor wie de stichting Jarige Job iets kan betekenen. U kunt hiervoor ook contact opnemen met de groepsleerkracht of de intern begeleider. 

Als afsluiting van deze actieweek, steekt het team van OBS Over De Slinge zelf de handen uit de mouwen. We gaan op vrijdagmiddag 24 november verjaardagsboxen inpakken bij Stichting Jarige Job!


Terug