Nieuws
Pendrechtcup 2018

Pendrechtcup 2018

Donderdag 24 mei 2018

Op woensdag 23 mei hebben de scholen uit Pendrecht weer gestreden om de Pendrechtcup. Wij waren weer te gast bij voetbalclub SV Charlois waar wij  gastvrij onthaald werden.

Om negen uur begonnen de eerste wedstrijden. In het begin van het toernooi regende het nog een beetje, maar na een korte tijd werd het droog en er kwam zelfs een bleek zonnetje tevoorschijn.

Alle teams waren in poules ingedeeld. De winnaars van de poules mochten strijden om de felbegeerde Pendrechtcup.

Bij de meisjes speelde ons eerste team in de finale tegen de meisjes van de Hoeksteen. Helaas werd deze wedstrijd verloren. Hierdoor won de Hoeksteen bij de meisjes de Pendrechtcup.

Bij de jongens moest ons eerste team spelen tegen de Beatrix. Dit werd een bloedstollend spannende wedstriijd. Aan het eind van de wedstrijd stond het nog 0-0. Er moest dus verlengd worden. In de verlenging scoorden allebei de teams 1 keer. Strafschoppen moesten dus de uitkomst brengen. Uiteindelijk namen onze jongens deze beter dan de Beatrix en wonnen zij de felbegeerde Pendrechtcup.

Er waren ook twee prijzen te verdienen voor de sportiefste teams, bij de jongens ging deze naar de Koppeling en bij de meisjes naar het tweede team van onze school.

Tussen de wedstrijden door had Dock een aantal voorlichtingen georganiseerd over cyberpesten. Ook hadden zij via Albert Heijn geregeld dat alle kinderen een gezonde traktatie kregen.

We willen TOS bedanken voor het leveren van de scheidsrechters en alle ondersteuning waardoor deze dag zeer geslaagd was.

U kunt hier kijken naar een filmpje met een sfeerimpressie van deze dag. Op de fotopagina kunt u ook nog een aantal foto's vinden.


Terug