Groep 6a

Groep 6a

Samen steunen wij elkaar in groep 6a!

In groep 6a leer ik de kinderen positief met elkaar om te gaan. Dagelijks leren de leerlingen in zichzelf en op de ander te vertrouwen en op elkaar te kunnen rekenen.

Met trots geef ik les aan deze groep leerlingen!

Groetjes van Juf Leila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groep 6a Groepsvorming

De leerlingen hebben samen met elkaar een fijne start gemaakt en vele positieve activiteiten tijdens Leefstijl en het bewegen meegemaakt.

groep 6a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groep 6a viert kerst in vrede 

Op donderdag vierden we ons kerstdiner samen met elkaar. Wat zagen ze er allemaal als schitterdende sterretjes eruit! Na een gezellig samenzijn bij een overheerlijk kerstdiner gemaakt door u als ouder hebben we met elkaar op het plein de kerstliederen gezongen op weg naar een welverdiende kerstvakantie!

Groetjes van Juf Leila

Groep 6a kijkt naar de winterfilm de Sneeuwman

Samen hebben we er een leuke middag van gemaakt met veel gezelligheid, wat lekkers en drinken.

Groetjes van Juf Leila

Groep 6a maakt waxinelichthouders!

Wat zijn de kinderen weer creatief geweest in het maken van hun werkje van klei! Ze hebben goed samengewerkt en samen met de juf en de hulpouders veel lol samen beleefd!

Groetjes van Juf Leila

 

De leerlingen maken mooie Surprises voor elkaar in groep 6a!

Op de fotopagina kunt u zien hoe creatief de leerlingen zijn geweest met het maken van een mooie surprise voor hun klasgenoot. Ook werden er prachtige gedichten voor elkaar geschreven.

Groetjes van Juf Leila

 

Pepernoten bakken in groep 6a!

Het deeg werd enthousiast gekneed tot overheerlijke bolletjes om later lekker op te smullen! Neemt u ook een kijkje op de fotopagina?

Groetjes van Juf Leila

 

Ons uitje op de schaatsbaan!

Wat hebben we weer veel lol beleefd met elkaar! Het was vallen, elkaar overeind helpen en weer opstaan!De leerlingen wilden graag nog even door schaatsen.. zo leuk vonden ze het met elkaar!Zie de leuke foto's op de fotopagina!

Groetjes van Juf Leila

 

The daily mile in groep 6a

Om de leerlingen tegemoet te komen in hun plezier en mogelijk tot betere concentratie en schoolprestaties te komen, heb ik tijdens schooltijd elke dag een kwartiertje om de school heen gesprint. Wat vonden ze dit leuk! Zie de foto's op de fotopagina.

Groetjes van Juf Leila

 

Honkbal toernooi groep 6a

De leerlingen hebben de derde plaats bij de Pendrecht Cup Honkbal gehaald!

Zie de leuke foto's van de sportieve leerlingen op de fotopagina.

Groetjes van Juf Leila

 

Ouderconsulente meetings voor u als ouder/verzorger!

U bent van harte welkom als ouder/verzorger om elke dinsdag van 8.30-9.00 uur informatie in te winnen over sociale vaardigheden van de methode "Leefstijl" waaruit ik elke week een les aan uw kind geef. Neemt u een kijkje op de fotopagina om de onderwerpen van thema 1 van Leefstijl te zien? Voor vragen kunt u ook bij mij terecht.

Groetjes van Juf Leila

 

Groepsvorming in groep 6a

Ik ben naast de leerkracht van groep 6a ook de gedragsspecialist van de school. Vanaf het begin van het jaar ben ik dan ook dagelijks bezig geweest met de Groepsvorming in de klas. Dit is nodig ter bevordering van de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind en het behouden van een goede sfeer me telkaar. Spelenderwijs leren de kinderen de juf en ook elkaar kennen. Er wordt er aandacht besteed door groepsspelletjes en Energizers met elkaar samen te doen. Hier leren de kinderen met respect met elkaar omgaan en samen te werken aan de sociale vaardigheden zoals bijvoorbeeld praten en luisteren, gevoelens uiten, vertrouwen hebben in elkaar. Op de fotopagina ziet u de leuke bijbehorende foto's.

Groetjes van Juf Leila

 

 

 

 

Terug

Krabbendijkestraat 243

3086 LR Rotterdam

010-4803552

info@nulloverdeslinge.nl