Groep 3a

Groep 3a

Wij hebben het super leuk in de Efteling ! Foto’s plaatsen we op de fotopagina !

 

1april!!!

 Een schrijfles maken terwijl je staat? De kinderen vonden het maar raar! 

Waarom mogen we niet zitten juf?  Na wat gemopper gingen ze toch braaf aan de slag ... 

Nadat ik had uitgelegd dat het een 1 april grap was, verliep de schrijfles iets minder rustig. 

De kinderen hebben me wel teruggepakt met allemaal 1 april grapjes , ik heb namenlijk nog nooit zo vaak een  losse veter gehad of een spin in mijn haar :-)

 

 

 

 

 

Vandaag hebben we gerekend op de chromebooks ( laptops). We hebben plus en min sommen gemaakt alleen dan in een race! Op het grote bord zaqen de kinderen dan hoeveel sommen ze goed hadden.

Kijk maar eens op de fotopagina.

 

 

 

 

 

6-10-2018

Wat een mooie dag om naar de kinderboerderij te gaan vandaag. We hebben een les over huisdieren gehad, hoe moet je ze verzorgen en wat hebben ze allemaal nodig? Daarna hebben we  nog een rondje over de kinderboerdeij gelopen, er waren een hoop kindjes die de geitenweide erg leuk vonden, de ondeugende geitjes maakte ons het alleen lastig om weer naar buiten te gaan want ze bleven gewoon voor het hek staan.... dat vonden een aantal kinderen dan wel weer een beetje spannend!

op de fotopagina vinden jullie de foto's.

 

 

Hoe kies je nu een leuk boek ? Vandaag hadden we een lesje in onze schoolblibliotheek. 

De kinderen kozen , na het verhaaltje op de achtergrond te hebben gehoord, voor het. Monster boek . Die staat nu bij ons in de klas.

Ik ben benieuwd wie het durft te lezen ! 

 

15-10-2018

Samenwerken en samen spelen is natuurlijk heel belangrijk op school. Vanmiddag hebben we dit spelenderwijs geleerd op het schoolplein! Met de hele groep de hoepel van punt A naar B krijgen zonder de handen los te laten is nog best moeilijk!

zie foto's op de fotopagina

Ook hebben de kinderen vandaag kern 2 afgerond, ze hebben in hun bakjes in de gang hun werkboekje en diploma van deze kern. Die mogen mee naar huis.

Op het diploma staan wat woordrijtjes en een paar zinnen, die hebben de kinderen goed geoefend zodat ze die aan jullie kunnen voorlezen.

Terug

Krabbendijkestraat 243

3086 LR Rotterdam

010-4803552

info@nulloverdeslinge.nl